Náš príbeh

ABdomácnosť - srdcová záležitosť Vašej domácnosti prinášajúca inšpirácie od talianskych dizajnérov

Vítame Vás na našom e-shope, mieste, kde sa stretávajú nadšenci pre krásny dizajn a kvalitné produkty pre domácnosť. Pre nás je Váš domov srdcovou záležitosťou a sme tu, aby sme Vám priniesli to najlepšie zo sveta interiérového dizajnu.

Od roku 1996 sa zaoberáme dodávkou trendových dizajnových kúskov a produktov bežnej spotreby z oblasti domácich potrieb pre zákazníkov na Slovensku a v Českej republike. Naša vášeň pre kvalitu a nadčasový dizajn nás viedla k tomu, aby sme prinášali novinky a výrobky priamo od talianskych dizajnérov, ktorí sú známi svojou eleganciou, kreativitou a pozornosťou k detailom. V našej ponuke nechýbajú ani vybrané produkty od popredných európskych výrobcov, vrátane slovenských.

U nás nájdete viac ako len bežné produkty. Náš sortiment zahŕňa všetko, čo potrebujete na vybavenie Vášho domova od kuchynských doplnkov cez porcelánové a keramické obedové súpravy až po dekorácie a kvetináče. Sústredili sme sa na to, aby sme Vám priniesli produkty, ktoré nielenže vyhovujú najvyšším štandardom kvality, ale prinesú aj radosť a pohodlie do Vášho domova.

Pridajte sa k nám na ceste objavovania krásy a inovácie vo Vašej domácnosti. Sledujte nás aj naďalej, aby ste sa mohli tešiť na ďalšie tipy, rady a novinky z oblasti interiérového dizajnu.

Ak máte otázky alebo špecifické požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a radi Vám pomôžeme vytvoriť domov Vašich snov.

S láskou,

Tím ABdomacnost.sk